1,200 рсд

  • Starost sadnice: 2 godina
  • Klasa sadnice: Prva
  • Visina sadnice: 1,20 m
  • Za poručivanje  telefonom pozovite:  063/292-601

Nema na zalihama

Opis

Sadnice Jorgovan kalemljeni(ljubičast)

Šareni jorgovan Syringa vulgaris sensation – u ponudi dve godine stare sadnice kalemljenog šarenog jorgovana 80-100cm u saksiji od 2-3 litra.

Opis:

Cvetovi šarenog jorgoavan su krupni, upečatljive tamno ljubičaste boje prošarane belim prugama. Za razliku od klasičnog jorgovana duže cveta i krupnijeg je cveta. Jorgovan može da izraste u manje drvo do 3 metra visine, orezivanjem možemo dobiti robustan žbun do 2 metra. Nije zahtavan za održavanje.

Šareni jorgovan pripada familiji maslina i predstavlja manje listopadno drvo koje naraste oko 3m u visinu. Vrlo je interesantan i u formi visokih grmova. Šareni jorgovan je vrsta koja se vrlo lako uzgaja jer nema izuzetnih zahteva prema spoljašnjoj sredini. Voli vlažna ali dobro drenirana zemljišta i najbolje uspeva na plodnom, blago kiselom do alkalnom zemljištu. Jorgovan najbogatije cveta na osunčanim položajima mada dobro podnosi i polusenovita mesta.

Kalemljeni Šareni jorgovan se odlikuju produženim cvetanjam koje počinje s proleća i daje elegantnu notu pejzažima. Svojim bogatim belo ljubičastim cvastima daje impozantan izgled i prijatnu aromu  savkom vrtu. Šareni jorgovan je vrlo je pogodan za isticanje pojedinih delova vrta ali se kosisti i kao samostalni grm ili u grupacijama sa drugim nižim rastinjem. Vrlo je pogodan za sadnju i u aromatičnim vrtovima zbog svojih mirisnih cvasti. U ponudi su vrlo kvalitetne kalemljene sadnice šarenog jorgovana visine oko 80-100 cm u saksijama od 2-3 litra.

Niste sigurni da je ova sorta pravi izbor za Vas? Pogledajte i ostale sorte iz ove grupe koje imamo u ponudi, kliknite ovde.

  • Dostava se vrši kurirskim službama a plaćanje je pouzećem.
  • U slučaju većih porudžbina moguć je popust, pozovite nas za više informacija.
  • Garancija na sortu – ono što naručite, to i dobijete. U slučaju da neku sortu nemamo na stanju to će Vam biti naglašeno.

Posetite nas i na društvenim mrežama i pogledajte recenzije zadovoljnih kupaca

Facebook

Instagram

Sadnice su u prvoj klasi kvaliteta,prevoz robe do kupca obezbedjen za veće porudžbine.

Za svako pitanje stojimo na raspolaganju na broju telefona 063/292-601 tako da nas možete kontaktirati preko celog dana. Hvala

© Rasadnik Mango | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll