250 рсд

  • Starost sadnice: 2 godina
  • Klasa sadnice: Prva
  • Visina sadnice: 2m
  • Za poručivanje  telefonom pozovite:  063/292-601

Nema na zalihama

Opis

Sadnice Breskve Red Heven

Voćne sadnice Breskve Redheven potiču iz SAD.
Poznat je širom sveta kao jedna od najboljih sorti breskve.

Red-Haven je najzastupljenija sorta svih vremena svuda u svetu.Ukrštanje (Halehaven x Kalhaven) je izvršeno u Mičigenu 1940 godine.Neposredno po uvođenju u proizvodnju postala je standard u pogledu otpornosti na niske temperature i kvalitet ploda.Kod nas na nasem podneblju sorta breskve Red Heven se odlicno pokazala i ima je dosta zasadjeno.

Iz godine u godinu sve veca je potraznja za Red Hevenom I ostalim sortama Hevena. Plod je srednje krupan do krupan,okrugao,pokožica srednje maljava, intenzivno žuta,a sa sunčane strane jarko crvene boje.Koštica se odvaja od mesa kad sazri.Vreme zrenja je kraj jula i početak avgusta.Dobro podnosi transport,pogodna je za stonu potrošnju i industrijsku preradu.Stablo je umereno bujno.Osetljiva je na:lisne vaši,breskvinog savijača i tafrinu.Ima obilnu rodnost,često prerodi pa je obavezno proredjivanje plodova.Najpogodnija je za gajenje u oblastima sa hladnijom klimom.Dobro podnosi hladnoću tokom zime.Podloga na koju se kalemi je vinogradarska breskva.

Niste sigurni da je ova sorta pravi izbor za Vas? Pogledajte i ostale sorte iz ove grupe koje imamo u ponudi, kliknite ovde.

  • Dostava se vrši kurirskim službama a plaćanje je pouzećem.
  • U slučaju većih porudžbina moguć je popust, pozovite nas za više informacija.
  • Garancija na sortu – ono što naručite, to i dobijete. U slučaju da neku sortu nemamo na stanju to će Vam biti naglašeno.

Posetite nas i na društvenim mrežama i pogledajte recenzije zadovoljnih kupaca

Facebook

Instagram

Voćne sadnice su u prvoj klasi kvaliteta,prevoz robe do kupca obezbedjen za veće porudžbine.

Za svako pitanje stojimo na raspolaganju na broju telefona 063/292-601 tako da nas možete kontaktirati preko celog dana. Hvala

© Rasadnik Mango | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll