500 рсд

  • Starost sadnice: 2 godina
  • Klasa sadnice: Prva
  • Visina sadnice: 1 metar
  • Za poručivanje  telefonom pozovite:  063/292-601

Nema na zalihama

Opis

Sadnice Stubaste Trešnje

Karakteristike:

Stubaste trešnje sazrevaju u junu. Pogodne su za obradu jer im visina u punoj rodnosti ne prelazi 2 metra. Plodovi su jarko crvene boje, sočnog ukusa,srednje veličine i rađaju redovno, a kvalitetom i ukusom ništa ne zaostaju za klasičnim voćnim sadnicama, bilo koje sorte klasične trešnje.

Mogu da se gaje u vrtovima pojedinačno, ili u vidu aleje na okućnicama, u saksijama ili manjim dvorištima. Sadnice stubaste trešnje se sade na rastojanju od 0,5 do 1 metar jedna od druge, a između redova prored je od 0,8 do 1,2 metra.

Ovoj sorti ne trebaju oprašivači, samooplodne su sorte trešnje. Stablo raste pravo sa vrlo malim bočnim izdancima. Pre sadnje voćnih sadnica nikako ne bi trbalo skraćivati vrh.

Voćnu sadnicu potopiti u vodu 1-2 sata, da se koren dobro navlazi. Pripremiti rupu veličine 30×30 cm. U nju postaviti sadnicu, tako da kalemljeno mesto bude obavezno 3cm iznad nivoa zemlje. Oko korena dobro nagaziti usitnjenu zemlju. Obavezno obilno zaliti jer je najkritičnije da sadnica ostane bez vode upravo u trenutku sadnje.

Niste sigurni da je ova sorta pravi izbor za Vas? Pogledajte i ostale sorte iz ove grupe koje imamo u ponudi, kliknite ovde.

  • Dostava se vrši kurirskim službama a plaćanje je pouzećem.
  • U slučaju većih porudžbina moguć je popust, pozovite nas za više informacija.
  • Garancija na sortu – ono što naručite, to i dobijete. U slučaju da neku sortu nemamo na stanju to će Vam biti naglašeno.

Posetite nas i na društvenim mrežama i pogledajte recenzije zadovoljnih kupaca

Facebook

Instagram

Voćne sadnice su u prvoj klasi kvaliteta,prevoz robe do kupca obezbedjen za veće porudžbine.

Za svako pitanje stojimo na raspolaganju na broju telefona 063/292-601 tako da nas možete kontaktirati preko celog dana. Hvala

© Rasadnik Mango | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll