700 рсд

  • Starost sadnice: 3 godina
  • Klasa sadnice: Prva
  • Visina sadnice: 1 metar
  • Za poručivanje  telefonom pozovite:  063/292-601

Nema na zalihama

Opis

Sadnice Tuja Smaragd 1m

Trenutna visina sadnice Tuje Smaragd visine 40-45 cm plus saksija. Trenutna visina kod isporuke je cca 45 cm

U ponudi trogodišnje Sadnice Tuje Smaragd (kupaste smaragdne tuje) proizvedene i odgajene u saksiji. Visina kod isporuke od 30 cm plus saksija. U pitanju je najkvalitetnija sorta tuje za nase podneblje. Odlična kako za samostalnu sadnju tako i u grupacijama, živim ogradama. Sadnice Tuje Smaragd možete odgajati sa istim uspehom i u zemlji, bašti, vrtu kao i u žardinjerama, saksijama, posudama.

 Tuja smaragd- Thuja Smaragd je piramidalno valjkasti  četinar, koji možete uzgajati u većim saksijama, u vidu žive ograde ili u samostalnoj i grupnoj sadnji u okviru vrtova.  Uz adekvatnu negu možete očekivati brz porast sadnica. Boja ljuspastih četina je sveže zelena. Može da poraste do 3-5m visine i 1m širine.  Dobro podnosi korektivno orezivanje i bez problema, možete da joj održavate željenu visinu, a u uz malo više iskusva i vremena možete napraviti jako lepe i definisane oblike. Ukoliko se sadi za živu ogradu, razdaljina izmedju dve sadnice varira od 70 cm pa do 1,2 metra u zavisnosti, koji efekat želite postići.

Niste sigurni da je ova sorta pravi izbor za Vas? Pogledajte i ostale sorte iz ove grupe koje imamo u ponudi, kliknite ovde.

  • Dostava se vrši kurirskim službama a plaćanje je pouzećem.
  • U slučaju većih porudžbina moguć je popust, pozovite nas za više informacija.
  • Garancija na sortu – ono što naručite, to i dobijete. U slučaju da neku sortu nemamo na stanju to će Vam biti naglašeno.

Posetite nas i na društvenim mrežama i pogledajte recenzije zadovoljnih kupaca

Facebook

Instagram

Sadnice su u prvoj klasi kvaliteta,prevoz robe do kupca obezbedjen za veće porudžbine.

Za svako pitanje stojimo na raspolaganju na broju telefona 063/292-601 tako da nas možete kontaktirati preko celog dana. Hvala

© Rasadnik Mango | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll