Zaštita i privatnost podataka kupaca i posetioca ovog veb sajta
Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši lični podaci kao što su: ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Bez tih podataka nismo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu, kao i da Vas informišemo o statusu narudžbine ili o eventualno nastalim problemima ili promenama u vezi narudžbine.

1. Rasadnik Mango se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

2. Svi prikupljeni podaci o kupcima na našem veb sajtu se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Rasadnik Mango odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

3. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti da ih prosleđujemo trećim licima, sem nadležnim državnim službama u slučaju zloupotrebe i kršenja zakona.

4. Takođe vršimo prikupljanje informacija, analizu i obradu podataka o proizvodima koje naši posetioci pregledaju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Sve prikupljene podatke koristimo samo da bismo poboljšali kvalitet i funkcionalnost našeg veb sajta, i time Vam omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

5. Rasadnik Mango veb sajt koristi „kukije“ da bi Vam pomogli da prilagodite korišćenje našeg veb sajta prema Vašim potrebama.
Kukiji su mali tekstualni fajlovi koji mogu biti smešteni na Vašem hard disku od strane veb servera. Kukiji ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da prenesu virus ili bilo koji zlonamerni program na Vašem računaru.
Kukiji su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane veb servera u domenu koji Vam ih je poslao.

© Rasadnik Mango | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll