2,000 рсд

  • Starost sadnice: 1 godina
  • Klasa sadnice: Prva
  • Visina sadnice: 50 cm
  • Za poručivanje  telefonom pozovite:  063/292-601

Nema na zalihama

Opis

Sadnice Grandiflora(Zimzelena Magnolija)

Magnolija grandiflora – zimzelena magnolija je drvo čarobne lepote i diskretnog mirisa. Može se formirati i kao grm. Dostiže visinu 15-20m. Biljka je veoma atraktivna, kako zbog čvrstih, sjajnih, kožastih listova, tako i zbog prelepih cvetova. Cveta od juna do avgusta meseca. Traži blago kiselo i vlažno zemljište. Ne voli senku. Krošnja je piramidalne forme. Dok je biljka mlada potrebna joj je zaštita tokom zimskih meseci.  U ponudi su sadnice visine  70-80 cm.

Magnolija grandiflora – zimzelena magnolija

Magnolija grandiflora  je spororastuća zimzelena biljka. Njeni listovi su krupni, kožasti i veoma sjajni. Naličje listova je smeđe boje. Cveta tokom leta (od juna do septembra) krupnim cvetovima bele boje. Cvetovi mogu biti prečnika 12-30 cm. Zato je i dobila ime “Grandiflora”, što znači veliki i krupni cvet. Zimzelena magnolija ima plodove koji predstavljaju izduženu skupinu u obliku šišarke. Jako crvene semenke su smeštene u tim plodovima i sazrevaju tokom jesenjih meseci. Biljka može dostići visinu 15-20 m. Krošnja je široka i piramidalna.

Niste sigurni da je ova sorta pravi izbor za Vas? Pogledajte i ostale sorte iz ove grupe koje imamo u ponudi, kliknite ovde.

  • Dostava se vrši kurirskim službama a plaćanje je pouzećem.
  • U slučaju većih porudžbina moguć je popust, pozovite nas za više informacija.
  • Garancija na sortu – ono što naručite, to i dobijete. U slučaju da neku sortu nemamo na stanju to će Vam biti naglašeno.

Posetite nas i na društvenim mrežama i pogledajte recenzije zadovoljnih kupaca

Facebook

Instagram

Sadnice su u prvoj klasi kvaliteta,prevoz robe do kupca obezbedjen za veće porudžbine.

Za svako pitanje stojimo na raspolaganju na broju telefona 063/292-601 tako da nas možete kontaktirati preko celog dana. Hvala

© Rasadnik Mango | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll